SLOBODAN JAVOR NOVI GRADONAČELNIK: Dodik zadovoljan - Kandidat SNSD prvi čovek Prijedora

S. M.

12. 12. 2021. u 21:12

SLOBODAN Javor kandidat SNSD za gradonačelnika Prijedora na prevremenim izborima odnio je ubedljivu pobedu i osvojio je oko 60 odsto glasova građana koji su izašli danas na izbore. 

СЛОБОДАН ЈАВОР НОВИ ГРАДОНАЧЕЛНИК: Додик задовољан - Кандидат СНСД први човек Приједора

Foto: O. M.

Javor se zahvali svim građanima koji su glasali za njega i podržali izbornu politiku SNSD. Predsednik SNSD Milorad Dodik koji je došao u Prijedor  rekao je večeras na pres konferenciji  da je pobeda njihovog kandidata Slobodana Javora potvrda dobre politike koju ova stranka vodi u ovom gradu.

Dodik je istakao da koalicija koju je predvodio SNSD nije ni jednog trenutka sumnjala u pobedu njihovog kandidata Slobodana Javora.

- Ova pobeda je dobra za celu Republiku Srpsku jer smo pokazali da u uzavreloj atmosferi možemo da provedemo fer i korektne izbore - rekao je Dodik.

Dodik je zahvalio svim građanima u Prijedoru koji su glasali za Javora, ali i predsjedniku DNS Nenadu Nešiću koji im je, kako je rekao, čestitao na pobedi. 

Izlasnost na izborima za gradonačelnika Prijedora bila je veoma mala i iznosila je oko 31 odsto. U ciframa na izbore je izašlo oko 26.000 građana od 84.000 sa pravom glasa.

Podsećanja radi prevremeni izbori za gradonačelnika Prijedora su održani nakon što je Dalibor Pavlović aktuelni gradonačelnik podnio ostavku u oktobru jer su se u javnosti pojavile njegove kompromitujuće fotografije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)