POMOĆ ŠTO PRE! Humanitarni bazar za lečenje Luke Stevanovića iz Ugljevika

V.Mitrić

08. 12. 2021. u 11:55

HUMANITARNI bazar čiji je cilj prikupljanje novca za lečenje jedanaestogodišnjeg dečaka Luke Stevanovića iz Ugljevika koji je oboleo od leukemije organizovan je u ugljevičkoj mesnoj zajednici Mezgraja-Gaj.

ПОМОЋ ШТО ПРЕ! Хуманитарни базар за лечење Луке Стевановића из Угљевика

Foto: V.M.

Predsednica Aktiv žena Mesne zajednice Mezgraja Dragana Nikolić, koji je organizator ove humanitarne akcije, rekla je da na ovaj način žele da prikupe novac za lečenje dečaka Luke koji je učenik Osnovne škole "Aleksa Šantić".

- Spontano smo se okupili tako što smo doneli svako iz svoje kuće razne igračke i proizvode domaće radinosti koji nemaju cenu svima onima koji žele da učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji da bi se prikupile pare za Lukino lečenje - rekla je Nikolićeva.

Humanitarni bazar su posetili odbornici Skupštine opštine Ugljevik Predrag Vujević, Radivoje Spasojević i Jovo Filipović koji su podržali ovu humanitarnu akciju i istakli da humanost nema alternativu

- Ova akcija se nastavlja u prostorijama Centra za kulturu "Filip Višnjić" u Ugljeviku, a na ovaj način pozivamo sve sugrađene koji žele da pomognu lečenje Luke Stevanovića da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji - rekao je direktor ugljevičkog kulutrnog centra Predrag Vujević.

Humanitarni broj 1414 pomoći za Luku Stevanovića krenuo je od početka decembra a svi koji žele da doniraju sredstva mogu da uplate na račun 1613000039031109 u Rajfajzen banci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri