IZGUBIO BITKU SA VATROM: Tragičan kraj 79-godišnjaka iz Prnjavora

N. ĐURIĆ

23. 11. 2021. u 15:48

SAMO nekoliko časova od nesreće u svom domaćinstvu u prnjavorskom prigradskom naselju Ratkovac, i nakon što je sa teškim opekotinama prebačen u Univerzitetski klinički centar u Banjaluci, bitku za život izgubio je sedamdesetdevetogodišnji Novo Vinčić (79), saznaju „Novosti“.

ИЗГУБИО БИТКУ СА ВАТРОМ: Трагичан крај 79-годишњака из Прњавора

Foto: TVJ

Tragedija se dogodila u ponedeljak oko podneva, dok je Novo u svojoj sušionici održavao vatru za sušenje mesa, koja mu je iznenada zahvatila odeću i potom sve delove tela. Kolima prnjavorske Hitne pomoći prebačen je u banjalučki UKC sa teškim opekotina.

- Pacijent N. V. (1942) je, uprkos naporima lekara da mu spasu život, preminuo u ponedeljak, 22. novembra, u 20.45 časova - saopšteno je danas (utorak) na upit „Novosti“.

Saznajemo da je Novo važio za dobrog čoveka i uvek spremnog da pruži svoj doprinos u domaćinstvu, u kojem je živeo sa suprugom, ćerkom, zetom i unučadima.

- Tako je bilo i tog kobnog dana, kada ga je u sušari dok je održavao vatru, očito, iznenadio plamen zahvativši mu prvo odeću. Mada plamen nije bio veliki, i to se ispostavilo kobnim, jer je vatra zahvatila sve delove tela, pa nije pomoglo ni to što je uspeo da se nekako izbavi iz sušare. Tu se bespomoćan i srušio. Sa jedva primetnim disanjem prebačen je u UKC, ali mu, nažalost, nije bilo spasa - kazuje naš izvor.

BONUS VIDEO - NOVOSTI NA MESTU EKSPLOZIJE: Opasnost od novih detonacija, čeka se dolazak jos vatrogasnih vozila

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo