TUŽILAŠTVO ODLUČILO: Na slobodi nasilnik koji je pretukao inspektora i njegovu suprugu

O.M.

09. 11. 2021. u 19:53

OKRUŽNO javno tužilaštvo u Trebinju pustilo je na slobodu Filipa Krnojelca (26) iz Foče, osumnjičenog za premlaćivanje kriminalističkog inspektora Aleksandra Mojovića i njegove supruge, kojima je tokom noći pijan upao u kuću.

ТУЖИЛАШТВО ОДЛУЧИЛО: На слободи насилник који је претукао инспектора и његову супругу

Foto: D. P.

Nakon saslušanja osumnjičenog tužilaštvo je smatralo da nema zakonskog osnova za njegovo pritvaranje i pustilo ga je da se u daljem postupku brani sa slobode. Zanimljivo je da tužilaštvo smatra da nema bojazni da će Krnojelac boravkom na slobodi ponoviti krivično delo, iako se radi o osobi koja je ranije već osuđivana zbog ugrožavanja sigurnosti policijskog službenika.

Podsetimo, Krnojelac je u nedelju oko tri sata iza ponoći upao u kuću inspektora Mojovića, koga je zatekao na spavanju i više puta ga izudarao po glavi i telu. Napao je i Mojovićevu suprugu koju je zgrabio za kosu i nekoliko puta je udario u glavu. U kući je razbio i televizor i zatim je pobegao. Uznemirena žena je pozvala policiju i prijavila napad. Po dolasku patrole osumnjičeni se vratio u kuću inspektora, a zatim je uhapšen.

Alkotestom je utvrđeno da je bio pijan i izmerenom mu je 1,45 g/kg u organizmu.

Iz PU Foča ranije je saopšteno da se osumnjičenom na teret stavlja da je počinio čak četiri krivična dela i to ugrožavanje sigurnosti, telesna povreda, oštećenje tuđe stvari i krivično delo narušavanje nepovredivosti stana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TURČINU ODUZETI EVRI I DOLARI: Pokušao da iznese preko 50.000 evra