UHAPŠEN I DRUGI VOZAČ: Udario dečaka (14) i pobegao

O. MATAVULj

27. 10. 2021. u 15:22

BIJELjINSKA policija uhapsila je i drugog vozača za kojeg se sumnja da je sinoć izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je stradao 14-godišnji dečak i povređeni njegovi roditelji.

УХАПШЕН И ДРУГИ ВОЗАЧ: Ударио дечака (14) и побегао

ustupljena fotografija

Kako saznajemo radi se o Daliboru Spasojeviću iz Bijeljine.

- Policijski službenici pronašli su i lišili slobode D.S. iz Bijeljine koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u ulici Kulina Bana u kojoj je poginulo dete - rekla je portparol PU Bijeljina Aleksandra Marić.

Kako saznajemo policija je u semberskom naselju Zagoni pronašla i automobil za koji se sumnja da je udario u dečaka, a radi se o ”audiju A4”.

- D.S. će, nakon kriminalističke obrade, uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu biti predat u nadležnost bijeljinskog tužilaštva - navode u policiji.

Podsetimo, dečak je poginuo sinoć oko 22 časa kada je u njega udario najverovatnije ”audi”, kojim je upravljao Despotović. Njegova majka Alija B. i otac Eldin H. istrčali su na ulicu kako bi mu pomogli, da bi potom sve troje pregazio ”golf 4”. Oba vozača su pobegla s mesta nesreće i prvo je sinoć uhapšen vozač ”golfa” Pero Despotović, koji je bio pijan i izmereno mu je 1,65 g/kg u dahu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)