AUTOMOBIL POKOSIO DEVOJČICE NA PEŠAČKOM PRELAZU: Stravična saobraćajna nesreća u Derventi

N. ĐURIĆ

25. 10. 2021. u 14:54

DVA maloletna pešaka povređena su u saobraćajnoj nezgodi u Ulici Svetog Save u Derventi, nadomak Osnovne škole „19. april“ i Srednjoškolskog centra.

АУТОМОБИЛ ПОКОСИО ДЕВОЈЧИЦЕ НА ПЕШАЧКОМ ПРЕЛАЗУ: Стравична саобраћајна несрећа у Дервенти

Foto: N. Đurić

Kako "Novosti" saznaju, reče je o učenicima, tačnije učenicama od 16 i 17 godina. One su završili u dobojskoj bolnici, gde su konstatovane lakše i nešto ozbiljnije povrede, ali, srećom, bez opasnosti po život.

Iz Policijske uprave Doboj potvrdili su su nam „da im je jutros (ponedeljak) u 7.20 časova prijavljeno da se u Ulici Svetog Save u Derventi dogodila saobraćajna nezgoda sa povređenim licima“.

– U nezgodi je učestvovao vozač putničkog automobila „Golfa 4“ M.K. i dva maloletna pešaka, svi iz Dervente. Oba pešaka su zadobili telesne povrede, usled čega su upućeni u dobojsku bolnicu-rekla nam je Dragana Kerkez, portparol Policijske uprave Doboj.

Uviđaj vrše policijski službenici Policijske stanice Derventa.

"Novosti" nezvanično saznaju da je "golfom" upravljao 62-godišnji M.K., i da su povređene srednjoškolke rođene 2004. i 2005. godine. Saznajemo, da se nesreća dogodila na pešačkom prelazu kružnog toka, nadomak derventske Kasarne.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: AUTO ULETEO U DEČJI PARK - Povređeno dete u Mirijevu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)