PRIZNANJE BIJELJINI: Uključili građane u odlučivanje

V. Mitrić

02. 10. 2021. u 17:55

NA skupu na kom je ozvaničena saradnja između 13 opština i gradova u Republici Srpskoj i Federaciji BiH sa Razvojnim programom Ujedinjenih nacija (UNDP) na realizaciji Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD), grad Bijeljina je istaknut kao pozitivan primer lokalne zajednice koja uspešno realizuje aktivnosti u okviru ovog projekta.

ПРИЗНАЊЕ БИЈЕЉИНИ: Укључили грађане у одлучивање

Foto V. Mitrić

Šef gradskog Odseka za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Ankica Todorović je predstavnicima tih opština i gradova govorila o iskustvima grada Bijeljina u okviru prve faze Regionalnog programa, pre svega o uključivanju građana i nevladinih organizacija u procese odlučivanja, za šta je Bijeljini uručeno priznanje.

Todorović je podsetila da grad Bijeljina učestvovala u Regionalnom programu lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu od 2018. do 2020. godine i da je u tom periodu, u saradnji sa nevladinim sektorom, ostvaren niz projekata koji su bili u skladu sa Strategijom razvoja grada i doprineli su unapređenju kvaliteta života u Semberiji.

Zapratite Nportal na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)