"ODAJEMO POČAST HEROJIMA": Čestitke iz Republike Srpske povodom Dana srpskog jedinstva

S. M.

15. 09. 2021. u 09:27

U IME Socijalističke partije Srpske, svim Srbima širom sveta čestitam 15. septembar, Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, poručio je lider SPS-a Goran Selak.

ОДАЈЕМО ПОЧАСТ ХЕРОЈИМА: Честитке из Републике Српске поводом Дана српског јединства

Foto: SPS

- Jedan narod, jedna zastava i jedna želja svih nas za mir i prosperitet u kojem pamtimo naše žrtve i odajemo počast herojima koji su se pod ovom zastavom borili za slobodu. Srećan vam 15. septembar - poručio je Selak.

Foto: NPS

 

Darko Banjac, lider NPS uputio je čestitke povodom praznika.

- Nijedan drugi narod učesnik Velikog rata nije tako skupo platio svoju slobodu kao Srbi. Sloboda je okađena tamjanom, zalivena kapima krvi i suza, očišćena verom u ispravnost žrtve za pravi cilj pred sobom. Istina o narodu kome je tokom istorije pogibija najčešće je bila pitanje života a ne smrti, odraz vere u život - poručio je Banjac.

On kaže da je jedinstvo srpskog naroda ideja koja će održati srpski rod.

- Baštiniti zajedništvo našeg naroda je obaveza i večna zakletva svakog Srbina gde god bio - poručio je Banjac.

 

BONUS VIDEO - HELIKOPTERI NA MAKIŠU: Pripreme za obeležavanje Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

HELIKOPTERI NA MAKIŠU: Pripreme za obeležavanje Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu