DETALJI NESVAKIDAŠNJE KRAĐE U PRNJAVORU: Seo da proba "suzuki", nestao bez traga - saučesnik dao gas (FOTO)

N. ĐURIĆ

14. 09. 2021. u 15:55

PREDSTAVIO mi se kao ozbiljna mušterija za kupovinu mog motocikla vrednog 4.500 evra, da bi u navodnoj probi "suzukija" nestao u nepoznatom pravcu, dok je drugi saučesnik ove krađe i prevare odmah potom dodao gas u "pežou" u kojem su se dovezli, ostavivši me u šoku i neverici.

ДЕТАЉИ НЕСВАКИДАШЊЕ КРАЂЕ У ПРЊАВОРУ: Сео да проба сузуки, нестао без трага - саучесник дао гас (ФОТО)

Foto: Moto klub 07 Prnjavor

Detalje krađe, za "Novosti", ispričao nam je na nesvakidašnji način pokradeni 31-godišnji Prnjavorčanin Vedran Tešić (31), koji nije ni slutio da će biti žrtva očito dobro uvežbanog lopovskog scenarija.

Foto: Moto klub 07 Prnjavor

PRONAĐEN UKRADENI MOTOCIKL - OŠTEĆEN

Iz Moto kluba Prnjavor 07 saopštili su u ponedeljak veče da je pronađen ukradeni motocikl.

- Motocikl koji je ukraden sinoć u Prnjavoru pronađen je u Šnjegotina Gornja, Opština Teslić – Pribinić. Ostavljen je u kanalu u vidno oštećenom stanju. Za osobom, za koju se sumnja da ga je ukrala, i dalje se traga - saopštili su iz prnjavorskog Moto kluba 07 na svojoj FB stranici.

Do očajnog vlasnika u ponedeljak veče stigla je vest da mu je, ipak, pronađen ukradeni motor, nažalost prilično oštećen.

- Lopov mi se predstavio da je iz Banjaluke i da je zagrejan da kupi moj "suzuki", vredan 4.500 evra, odnosno 9.000 maraka. Uočio sam da ga je do mog doma dovezao drugi saučesnik koji je "pežo" parkirao nešto dalje. Obrazložio mi je da mu je drugar ostao da "nešto pojede". Međutim, nije se vraćao "sa probe", a kada je ubrzo za njim nestao i onaj što ga je dovezao, shvatio sam da sam žrtva beskurpulozne prevare - ispričao nam je Tešić, koji nam je, kao i policiji, dostavio snimak sa nadzorne kamere.

Iz Policijske uprave Banjaluka su potvrdili da "preduzimaju sve neophodne mere i radnje u cilju rasvetljavanja krivičnog dela prevara, koje je izvršeno u nedelju u Prnjavoru od strane dva nepoznata lica".

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

BONUS VIDEO: AKCIJA "PLANTAŽA 2012": Uhapšena dvojica Banjalučana, osumnjičena da su uzgajala marihuanu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)