SRPSKI član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik istakao je danas da Bisera Turković, ministarka inostranih poslova u Savetu ministara nema ništa sa tim gde će Srbi da grade svoja spomen-obeležja.

Komentari (6)

Milan

11.09.2021. 20:02

Ne postoji ni jedan narod na Balkanskom poluostrvu koji je pretpio toliko genocidnih stradanja ,uništenja, klanja i progona kao što je to učinjeno Srbiji i Srpskom narodu.To dobro znaju susedi,ali njihova savest je, očigledno ,davno pala na ispitu iskrenosti, istine i poštenja.

Crni

11.09.2021. 20:56

Donja Gradina!!! G-đa Bisera, je svojevremeno ucila istoriju i trebala bi da zna sta simbolizuje naziv "Donja Gradina" i uopste taj kraj. To sto u Sarajevu stavljaju kojekakve table sa provokativnim natpisima, ne spominje. Ali nisu takvi krivi. Srpski predstavnici vlasti, NVO, politicke stranke to ne privocira. Oni su se vise fokusirali na profit od onoga sto rade. A nacionalno pitanje i pitanje statusa RS su za iste manje bitni. Zato je RS oko 56 nadleznisti prenijela na nivo BiH i umanjila svoju "Dejtonsku" autonomiju

Prellee

11.09.2021. 22:02

Negirajuci Srpska stradanja Bisera samo zeli sakriti nedjela svojih najblizih rodjaka koji su se borili u Handjar diviziji i vrsili zlodjela, prema kome, nego prema srpskom narodu.Prema tome nju pitati za pravljenje obiljezja stradanja Srbe je ravno ludilu.Po njenom misljenju sve je to izmisljeno, jer je ona odgajana da su pripadnici Handjar divizije bili cvjecke, da nista lose nisu uradili.Ovim svojim stavovima ona brani zlocin, ona ga sakriva, ona ponovo cini zlocine nad Srbima, vidjeli mi to ili ne.E Srbi, e Tito sta si sve sakrio u ime laznog brastva i drzave koja je bila grobnica za Srbe, prvo kad se stvarala, a drugo kad su je potomci zlocinaca rasturali.Bisera je jedan od potomaka tih zlocinaca nad Srbima, koji su se provukli i kaznu NISU DOBILI, a debelo su je zaslyzili.