DA BUDE JOŠ BROJNIJA I LEPŠA SRPSKA: Bijeljina podržava mlade bračne parove i rađanje dece (FOTO)

B.MILOŠEVIĆ

03. 08. 2021. u 21:17

TRADICIONALNA manifestacija “Konferencija beba 2021” održana je u bijeljinskom Gradskom parku,pod motom “Lepša Srpska-brojnija Srpska” a ima za cilj afirmaciju nataliteta i jačanje istinskih vrednosti porodice.

ДА БУДЕ ЈОШ БРОЈНИЈА И ЛЕПША СРПСКА: Бијељина подржава младе брачне парове и рађање деце (ФОТО)

Foto: B. Milošević

- Ovo je najlepša konferencija koju Bijeljina može da ima, i svima nam je puno srce od veselih osmeha beba i mališana - rekao je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović na otvaranju ove simpatične manifestacije.

Gradska uprava je, prema njegovim rečima, formirala tim stručnjaka, koji će predložiti konkretne mere što kvalitetnije podrške natalitetu u Bijeljini.

- U gradskom budžetu za 2022. godinu naći će se novac za nove mere podrške mladim roditeljima. U ovoj godini, za tu svrhu smo izdvojili 100.000 maraka, za jednokratnu pomoć za svako novorođeno dete ,sufinansiramo boravak u predškolskim ustanovama,kao i postupak vantelesne oplodnje - rekao je gradonačelnik Petrović.

Mnogobrojni šetači u Gradskom parku pridružili su se ovom veselom skupu, uz komentare, kako su ove bebe naše najveće blago. Posebne simpatije pobrala je porodica Filipović, Branka i Đorđe, sa šestoro dece, kao i dvomesečna Iskra, prvo dete mladog para Dejana i Slavice Stević.

Gradonačelnik i gradska uprava nagradili su kolicima za bebe, Martinu Simić koja ima desetoro dece,a sve prisutne mališane i njihove mame i bake, slatkišima i sokovima...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo