SANJA VULIĆ: "Incko nije čovek, već ameba"

S.M.

24. 07. 2021. u 23:32

POSLANIK SNSD u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da Valentin Incko nije čovek, već ameba, a BiH nije država, već protektorat i eksperiment dela međunarodne zajednice, te da je to već opšte poznato.

САЊА ВУЛИЋ: Инцко није човек, већ амеба

Foto: SNSD

– Takđe, opšte poznato je i da Predstavnički dom jedini može da donosi zakone, a u kvazi državi protektor Valnetin Incko se stavlja iznad parlamenta. Logično je da se onda postavi pitanje čemu izbori, čemu Predstavnički dom, čemu volja birača kad je jedan osvedočeni srbofob iznad države i iznad naroda. Neka ide u svoju Austriju pa neka pokuša da se postavi iznad svega – rekla je Vulićeva.

Ona je rekla da srbofob Incko, podržan od svojih mentora, u 21. veku uskraćuje osnovna ljudska prava, pravo na mišljenje, pravo na slobodu izražavanja.

Vulićeva je konstatovala da je veliku paniku i strah kod značajnog dela međunarodne zajednice izazvao izveštaj Nezavisne međunarodne komisije za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji jer istina je počela izlaziti na videlo.

– Da ima istinske najmere da se reši sudbina svih stradalih u BiH, uradila bi se DNK analiza u svim grobnim mestima i na Zejtinliku, ali i u Potočarima i to bi radili forenzičari i patolozi. Tada bismo znali pravu istinu, a ne takozvanu 'istinu' koju servira OHR i sluge međunarodne zajednice – rekla je Vulićeva.

Ona je navela da je u tragičnom sukobu od 1991. do 1995. godine stradalo 35.000 Srba i 30.000 Bošnjaka i upitala – pa, zar se onda genocid nije desio i nad Srbima?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije