DROGIRAO SE U CENTRU GRADA: Sankcionisan jer je „šmrkao“ na javnom mestu

N.Đurić

07. 07. 2021. u 15:58

DERVENTSKI policajci su sankcionisali 61-godišnjeg Boška P. iz Gradiške koji je „šmrkao“, odnosno drogirao se na javnom mestu u Derventi.

ДРОГИРАО СЕ У ЦЕНТРУ ГРАДА: Санкционисан јер је „шмркао“ на јавном месту

Ilustracija / Foto Shutterstock

Kako „Novosti“ saznaju, Boško se javno i bez ustezanja drogirao u ulici Derventskih oslobodilaca u gotovo samom centru grada na Ukrini.

- Policijski službenici su na javnom mestu na ulici uočili lice inicijala B.P. iz Gradiške kako konzumira belu praškastu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Kokain“ ili „Spid“ - saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Iz policije su naveli da prilikom pretresa kod B.P. nisu više pronašli belog praha.

On je sankcionisan zbog počinjenog prekršaja iz člana 17. (Uživanje droge) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

Dragana Kerkez, portparol dobojske policijske uprave, potvrdila nam je da je za to predviđena novčana kazna od 500 do 1.500 maraka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći