RADOVIĆ PRETIO POSLANICIMA? Tubin: Pokušao je da me udari glavom i nazivao me pogrdnim imenima

O. M.

22. 06. 2021. u 19:16

POSLANIK SP Srpske Milan Tubin rekao je da ga je poslanik SDS Milan Radović pokušao fizički napasti u restoranu Narodne skupštine RS, i da mu je pretio, što je Radović demantovao.

РАДОВИЋ ПРЕТИО ПОСЛАНИЦИМА? Тубин: Покушао је да ме удари главом и називао ме погрдним именима

Foto printskrin

- Pokušao je da me udari glavom. Pretio mi je i nazivao me pogrdnim imenima. To je nedopustivo, ali neka se zna o kakvom čoveku i nasilniku je reč. To je monstrum i zato pozivam nadležne službe da reaguju - rekao je Tubin na sednici.

Optužio je Radovića da blokira razvoj Prijedora, a živi u Beogradu.

- Iznenadilo me da Radović, sa toliko iskustva, ima problem kod iznošenja suprotnog mišljenja. Izneo je mnogo neistina o gradu Prijedoru, stanju u Prijedoru i potrebi za izgradnjom auto-puta - rekao je Tubin.

Radović je tokom sednice govorio o izgradnji auto-puta Banjaluka - Prijedor, iznoseći analizu koja govori u prilog tome da se radi o preskupoj investiciji u koju se ulazi bez detaljnog plana i valjanih ekonomskih razloga. Na konferenciji za medije je demantovao da je pokušao da napadne i udari Tubina, nazivajući te navode apsolutnom neistinom.

- Neistina je i da sam mu pretio. Rekao sam mu da nije u redu da me proziva i spominje na ličnoj osnovi. Možda sam to rekao u jednom agresivnijem tonu - rekao je Radović.

Dodao je da je upravo Tubin taj koji je sklon pretnjama.

- O tome ko je sklon pretnjama najbolje govori to da on zove ljude i preti im. Rekao sam mu, možda u povišenom tonu, da me ne spominje na ličnoj osnovi i to je sve, nema govora o fizičkom sukobu - istakao je Radović.

Premijer Radovan Višković smatra da je za razvoj Srpske potrebno graditi putnu infrastrukturu i da će Prijedor imati koristi od izgradnje auto-puta.

VARNIČI U SDS!

MILANA Radovića je za pretnje optužio i stranački kolega Davor Šešić koji tvrdi da mu je prećeno zbog izjave u vezi sa kupovinom obveznica.

- Radović bi morao biti principijelan. Priča o zaduženjima, a neće da kaže koliko je obveznica kupila banka, koju je predvodio, kada je građen auto-put Banjaluka - Gradiška. Zašto se tada nije bunio i govorio da je to štetno za Srpsku. Može da preti, ali toga se ne bojim - rekao je Šešić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu