PREDLOZI ZA VEČERU: Brzi recepti koji se spremaju za 15 minuta, a odmah će vas zasititi
UŽURBANI dani često zahtevaju brza rešenja, a kada je večera u pitanju, želimo nešto što je ne samo ukusno, već i pripremljeno u trenu.
Predstavljamo vam pet jednostavnih i ukusnih večera koje se mogu pripremiti za svega 15 minuta. Ove recepte odlikuje jednostavnost, ali i bogatstvo ukusa koji će zadovoljiti i najzahtevnija nepca.
Piletina sa povrćem
Ukusni pileći fileti upotpunjeni smrznutim povrćem predstavljaju pravu poslasticu koja se priprema brzo i lako. Sočno meso i raznobojno povrće, začinjeni sa solju, biberom i origanom, čine ovu večeru neodoljivom.
Sastojci:
2 pileća fileta
So, biber, origano po ukusu
Uputstvo:
Na srednje jakoj vatri, propržite pileće filete sa obe strane dok ne postanu zlatno smeđi. Dodajte smrznuto povrće i nastavite kuvanje dok povrće ne omekša. Posolite, pobiberite i dodajte origano pre posluživanja.
Testenina sa pesto sosom
Za ljubitelje italijanske kuhinje, špageti sa pesto sosom su izbor koji se sprema munjevitom brzinom. Prosto skuvajte špagete, pomešajte ih sa pestom i pospite parmezanom - jednostavno, a tako ukusno.
Sastojci:
250g špageta
Parmezan po ukusu
Uputstvo:
Skuvajte špagete prema uputstvu na pakovanju. Pomešajte skuvane špagete sa pesto sosom. Poslužite sa parmezanom.
Tunjevina sendvič sa avokadom
Zdrav i hranljiv sendvič sa tunjevinom i avokadom predstavlja idealan izbor za večeru koja se sprema za tren oka. Jednostavno pomešajte sastojke, stavite ih između dva parčeta hleba i večera je spremna.
Sastojci:
Konzerva tunjevine
Paradajz,
seckani hleb po želji
Uputstvo:
Pomešajte tunjevinu, avokado i seckani paradajz. Stavite smesu na hleb po izboru i napravite sendvič.
Rižoto sa povrćem:
Za ljubitelje rižota, ova verzija sa povrćem je pravo rešenje. Luk, pirinač i povrće kuvaju se zajedno u povrtnom bujonu, stvarajući ukusan i kremast rižoto za samo nekoliko minuta.
Sastojci:
1 šolja pirinča
1 luk, seckan
2 šolje povrtnog bujona
Uputstvo:
Propržite luk na malo ulja dok ne omekša. Dodajte pirinač i povrće, pa dinstajte nekoliko minuta. Dodajte povrtni bujon i kuvajte dok pirinač ne upije tečnost. Sve ove večere su brze, ukusne i pružaju dobar balans nutritivnih vrednost
Sve ove večere ne samo da su pripremljene za rekordno vreme, već i pružaju savršen balans nutritivnih vrednosti.
(Stil)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost
Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.
10. 05. 2024. u 16:45
VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom
MESTO gde pustinjski pejzaži oživljavaju avanturistički duh, a Sredozemno more poziva na potpuno opuštanje.
13. 05. 2024. u 11:46
AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNjIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!
Spremite se za putovanje kroz tamni podzemni svet za koji do sada niste znali.
09. 05. 2024. u 11:33
Komentari (0)