PRVE FOTOGRAFIJE TRAGEDIJE U ITALIJI: U padu korpe žičare stradalo devet osoba - Dvoje dece u kritičnom stanju

Novosti online

23. 05. 2021. u 15:07

NAJMANjE devet osoba poginulo je danas, a dvoje dece je povređeno kada se srušila žičara koja povezuje grad Stresa, na obali jezera Mađore, i planinu Motarone, u regiji Pijemont na severu Italije.

ПРВЕ ФОТОГРАФИЈЕ ТРАГЕДИЈЕ У ИТАЛИЈИ: У паду корпе жичаре страдало девет особа - Двоје деце у критичном стању

Foto: Universal Information & Entertainment TV

Agencije  navodi da je u trenutku nesreće u kabini žičare bilo 11 putnika, a da su povređena deca helikopterom prebačena u bolnicu u Torinu.

Prema navodima službe za spasavanje, žičara je u trenutku pada bila na velikoj visini.

Žičara Stresa Motarone prevozi turiste i lokalno stanovnišvo iz poznatog grada Stresa na obali jezera Mađore, do vrha planine Motarone na visini od skoro 1.400 kilometara za 20 minuta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)