ODRŽALA POSLEDNJI ČAS: Ovo je mlada nastavnica koja je ubijena u napadu na školu, izašla u hodnik kada je čula buku (FOTO)

Novosti online

11. 05. 2021. u 15:16

MLADA nastavnica engleskog jezika Elvira Ignatieva ubijena je u napadu na školu u Kazanju.

ОДРЖАЛА ПОСЛЕДЊИ ЧАС: Ово је млада наставница која је убијена у нападу на школу, изашла у ходник када је чула буку (ФОТО)

Foto: Instagram

Početkom dana pojavile su se informacije da je jedna od žrtava učiteljica Alina Fedoročeva, ali se kasnije ispostavilo da se radi o Elbiri.

Ovog kobnog dana Elvira Ignatieva održala je čas engleskog jezika učenicima 5. razreda,  izašla u hodnik kada je čula buku i tada je ubijena.

Ukupno je mlada učiteljica pet godina radila kao nastavnica i bila je veoma strasna u svojoj profesiji. Škola izveštava da je Elvira 2018. godine zauzela drugo mesto na okružnom takmičenju iz pedagoških veština „Učitelj godine 2018“ i dobila nagradu za pobedu na takmičenju „Naš novi učitelj“.

Ispostavilo se da je nastavnica sa svojim budućim ubicom bila godinu dana u istim zidovima škole, ali ona nije predavala u njegovom razredu, prenosi Mk.ru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!