MRAČNE VESTI ZA AMERIKANCE: Ruski pukovnik otkrio u kakvom je stanju armija SAD - Ne shvataju da greše!

Novosti online

11. 05. 2021. u 09:45

PUKOVNIK Viktor Baranec govorio je o stvarnom stanju stvari u američkoj vojsci, koja sebe naziva najjačom na svetu. Ispostavlja se da se "nepobediva" vojska dugo suočavala sa krizom.

МРАЧНЕ ВЕСТИ ЗА АМЕРИКАНЦЕ: Руски пуковник открио у каквом је стању армија САД - Не схватају да греше!

Foto: Depositphotos/Printscreen

Država oružanih snaga SAD-a se nedavno približila kritičnoj tački. Većina vojne tehnike je zastarela, a samim tim i u kvaru. Nema dovoljno resursa za izvršavanje zadataka postavljenih od strane komande, pa se jedinice smanjuju.

Ne postoji ništa što bi podržalo vojsku. Uprkos tome, Amerikanci i dalje sebe smatraju „nepobedivim“ i čak ni ne shvataju da greše. Baranec je američku vojsku uporedio sa čovekom čija je jedna ruka puna snage, a druga visi zbog distrofije. Možete to razmotriti na primeru jednog slepog oka i noge koja se kreće štakom.

- Što se tiče broja oružja, Sjedinjene Države znatno zaostaju za Ruskom Federacijom, koja pokazuje naprednu tehnologiju koja je modernizovana u poslednjih 10 godina. Amerikanci shvataju da sav otpad mora biti odbačen, pa opskrbljuju svoje saveznike u Evropi - rekao je penzionisani pukovnik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)