MASOVNA TUČA U JERUSALIMU NA IFTAR: Jednog Palestinca isprskali suzavcem, a onda su počele da lete stolice i tanjiri (VIDEO)

Novosti onlajn

06. 05. 2021. u 20:36

NA Bliskom istoku nema mira, čak i za vreme ramazanskog posta, pa se nađu neke problematične osobe koje izazovu haos, pa se umesto svečane večere i opuštajećeg razgovora dogodila masovna tuča u kojoj je upotrebljen suzavac, a bogami leteli su tanjiri i plastične stolice, a ekipa sa ćoška koja je pokvarila slavlje namerno stigla je i da demolira šator.

МАСОВНА ТУЧА У ЈЕРУСАЛИМУ НА ИФТАР: Једног Палестинца испрскали сузавцем, а онда су почеле да лете столице и тањири (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Tviter

Ova priča počela je u četvrti Sheikh Jarrah u Jerusalimu koja je naseljena Palestincima. Posle napronog dana stanari ove četvrti odlučili su da prirede iftar ( za neupućene večernji obrok tokom islamskog meseca ramazana, koji se uzima u prvi sumrak, neposredno posle zalaska sunca. Iftarom se završava dan posta) kako bi opušteno večerali i popričali.

Međutim, grupi jevrejskih doseljenika se to nije nimalo dopalo, pa su odlučili da prekinu iftar i izazovu haos u čemu su i uspeli.

Telefonska kamera iz jednog od stanova u zgradi ispred koje se priređivao iftar zabeležila je trenutak kada grupa muškaraca dolazi i počinje haos.

Jedan od najeksponiranijih u ekipi koja je pokvarila večernje slavlje izvadio je suzavac i jednog od stanovnika ove četvrti isprksao. Usledio je uraganski odgovor od suprotne strane, kada su počele da lete stolice i posuđe. 

Neke od najsmelijih provokatora nisu zaustavile ni plastične stolice ni posuđe da demoliraju i šator.

Pretpostavlja se da je posle toga intervenisala policija, a poznato je da ona u Jerusalimu bez obzira ko je izgrednik bilo Palestinac ili Izraelac i nema baš milosti kad treba da se zavede red.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!