BUDUĆNOST KRALJEVSKE PORODICE: Sve je deo velikog plana, a evo šta će biti sa Megan i Hari

Novosti online

03. 05. 2021. u 15:53

PRINC Vilijam i princ Čarls "žele da podvuku crtu ispod Harija i Megan" koji su "ometali porodicu", prema Raselu Mirsu.

БУДУЋНОСТ КРАЉЕВСКЕ ПОРОДИЦЕ: Све је део великог плана, а ево шта ће бити са Меган и Хари

Foto AP

U razgovoru o princu Hariju (35) i Megan Markl, koji žive sa sinom u Kaliforniji, kraljevski stručnjak je objasnio da je ostatak kraljevske porodice veoma ujedinjen u pokušaju da se vrate poslu.

Ali niko nije radio stvarni posao monarhije, što znači izlaziti, nalazi se sa ljudima i organizovati različite dobrotvorne organizacije i putuje svetom i Komonveltom.

- To je deo vraćanja Britanije na noge. Što se tiče Harija i Megan, mislim da će im biti ostavljeno da pokušaju sami da reše svoje stvari - objasnio je Mirs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SZO UPOZORAVA SVET: Opasan virus se razvija...