PREDSEDNIK VUČIĆ: Ekološki protesti govore o Srbiji

Novosti online

17. 04. 2021. u 13:59

OVO mnogo lepo govori o Srbiji. Do pre 5-6 godina niko nije razmišljao o ekologiji. To znači da su nam se prioriteti promenili.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ: Еколошки протести говоре о Србији

Foto: Printscreen

Srbija je nepovratno napredovala. Nećemo da bežimo od odgovora, naravno da ima politizacije u celoj priči. Ali Vlada zato mora da radi vredno i pruži pravi odgovor, kako bi pokazala ljudima šta sve radi da bi zaštitila ljude od nečistog vazduha.

U Evropi ima 24 hiljade mini hidroelektrana, a u Srbiji svega 90. Neki iz Evrope finansiraju pokrete protiv hodroelektrana, pa što ih vi ne ugasite. A od nas će da traže da ih ugasimo. A od čega ćemo struju da imamo - upitao je Vučić i poručio da taj film neće da gledaju.

A što se tiče borbe za bolji vazduh u to ćemo da ulažemo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Stole

17.04.2021. 14:51

Zna nas predsednik sve i ima razumevanja za sve probleme,pa cak i ekoloske.Secam se da je jos pre godinu dana pricao o ruskim preciscivacima vazduha,koje treba ugraditi u skole,vrtice i bolnice.Ali trebamo imati i malo strpljenja,jer se trenutno najvise bavio da nam obezbedi vakcine.

Beclija

17.04.2021. 15:22

PISITE MALO O CENTRALAMA U Austriji GDE imate mini hidrocentrale ne znam im broj....ALI ZA RAZLIKU OD OVIH U SRBIJI VODA NE IDE U CEVI NEGO IMAJU SVOJ PRIRODNI TOK I DEO GDE JE CENTRELA JE USMEREN KA NJOJ ... PA OPCIJA DA IMATE POSEBNI TOK IZDVOJEN ALI NE U CEVIMA I IMATE ROBLJI FOND U NJEMU ... a ovi nasi hinplasticnu cev i da ugase ekosistem...

Ivana

17.04.2021. 16:09

Ekološki protesti govore o tome da uvozimo električnu struju, i da kod nas nište nije dobro, da rasprdamo sve resurse u Srbiji koje imamo i razmontiramo hidroeletrane. Naravno da taj film veleizdajnika Srbija neće gledati. Vreme je da se hapsi koji rade protiv interesa Srbije.