BELA KUĆA OPTUŽILA RUSIJU: "Dezinformišete javnost oko vojne aktivnosti na granici sa Ukrajinom"

Novosti onlajn

02. 04. 2021. u 22:27

VAŠINGTON je izrazio zabrinutost zbog „dezinformacije“ od strane Rusije po pitanju dešavanja na granici sa Ukrajinom, izjavila je portparolka Bele kuće Džen Psaki.

БЕЛА КУЋА ОПТУЖИЛА РУСИЈУ: Дезинформишете јавност око војне активности на граници са Украјином

Foto AP

Kako je rekla, Amerika pomno prati sva dešavanja na istočnoj granici Ukrajine i o tome aktivno razgovara sa svojim evropskim partnerima.

- Već smo videli taj film i ranije, Rusija vodi dezinformacionu kampanju po pitanju svoje agresije na granici sa Ukrajinom - rekla je ona.

Prethodno je predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden tokom razgovora sa predsednikom Ukrajine Vladimirom Zelenskim potvrdio da podržava suverenitet i teritorijalni integritet Ukrajine pred „ruskom agresijom koja se nastavlja“.

Bajden je, između ostalog, potvrdio i obaveze SAD prema Ukrajini, a tokom razgovora jedna od tema bila je i vest o povećanju prisustva ruskih trupa na istočnoj granici.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!