PRINC HARI DOBIO JOŠ JEDAN POSAO: Konačno mu krenulo- Evo koju će funkciju obavljati

Novosti online

24. 03. 2021. u 20:12

NAKON što je princ Hari (36) pronašao posao direktora u jednom startapu iz Silicijumske doline, odnosno kopmpanije "Beter ap Inc.", koja putem svoje brzo razvijajuće platforme nudi personaliziranu psihološku pomoć i usluge "lajf koučinga", dobio je još jedan posao.

ПРИНЦ ХАРИ ДОБИО ЈОШ ЈЕДАН ПОСАО: Коначно му кренуло- Ево коју ће функцију обављати

Foto AP

Dan nakon što je odjeknula vests da je Hari našao novi posao, vojvodi od Saseksa se posrećilo, a kako strani mediji prenose, on je dobio posao i na Aspen institutu.

Hari će se baviti temom lažnih vesti i dezinformacija u digitalnom svetu i biće jedan od 15 poverenika, a radi se o institutu kog finansiraju milioneri.

Inače Hari je dobio direktorsku poziciju u "Beter ap Inc", zna se da Hari neće šefovati zaposlenima niti imati direktne izveštaje, ali verovatno će provesti neko vreme u sedištu kompanije u San Francisku, kada to bude bezbedno.

Podsetimo, tabloid "D San" unajmio je privatnog istražitelja da uhodi Megan i njenu porodicu, još 2016. godine, kada se saznalo za njenu vezu sa Harijem.

Istražitelj, kog su unajmili, tabloidu je dostavio kućnu adresu Megan, njen broj mobilnog, broj njenog socijalnog osiguranja, registraciju automobila, a za navedene usluge platili su mu 2.055 dolara. Pored toga, detektiv je prikupio još mnogo informacija o Megan, a njen dosije imao je 90 strana.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri