BAJDENOVI PSI NAPRAVILI HAOS U BELOJ KUĆI: Nemački ovčari bili agresivni, napadnut član obezbeđenja

Tanjug

09. 03. 2021. u 11:19

DVA nemačka ovčara koja pripadaju američkom predsedniku Džou Bajdenu i prvoj dami Džil Bajden, vraćeni su prošle nedelje u porodičnu kuću Bajdena u Vilmingtonu, nakon što su bili agresivni u Beloj kući, piše SiEnEn.

БАЈДЕНОВИ ПСИ НАПРАВИЛИ ХАОС У БЕЛОЈ КУЋИ: Немачки овчари били агресивни, нападнут члан обезбеђења

Foto: EPA

Pas Mejdžor, koga je Bajden usvojio u novembru 2018. iz utočišta za životinje, ujeo je člana obezbeđenja Bele kuće, rekao je jedan izvor.

Taj izvor nije naveo u kakvom je tačno stanju napadnuti, ali je taj incident bio dovoljno ozbiljana da psi budu premešteni u Vilmington.

Prema pisanju SiEnEn - a, Mejdžor, koji je star tri godine, više puta je skakao, lajao i nasrtao na osoblje i obezbeđenje Bele kuće.

Stariji od Bajdenovih nemačkih ovčara, Šampion, ima oko 13 godina.

Psi su dovedeni u Belu kuću u januaru, manje od nedelju dana nakon Bajdenove inauguracije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!