ODUVEK SAM SE DIVIO KRALJICI: Oglasio se Boris DŽonson nakon objavljivanja intervjua Harija i Megan

Tanjug

08. 03. 2021. u 19:48

BRITANSKI premijer Boris Džonson izrazio je danas svoje divljenje kraljici Elizabeti Drugoj i ujediniteljskoj ulozi koju ona ima u Britaniji i šire, ne komentarišući optužbe za rasizam koje je Megan Markl izrekla protiv kraljevske porodice.

ОДУВЕК САМ СЕ ДИВИО КРАЉИЦИ: Огласио се Борис Џонсон након објављивања интервјуа Харија и Меган

Foto: Tanjug/AP Photo

Markl, supruga princa Harija, optužila je kraljevsku porodicu da je izrazila zabrinutost zbog toga koliko bi koža njihovog sina mogla biti tamna, gurnuvši je time na ivicu samoubistva, preneo je Rojters.

Premijeri retko komentarišu kraljevske stvari i nakon "oluje" koju je izazvao intervju princa Harija i Megan, Džonson je rekao da neće ulaziti u optužbe za rasizam, govoreći isključivo o svom divljenju prema kraljici Elizabeti Drugoj.

- Oduvek sam se divio kraljici i ujedinjujućoj ulozi koju ima u našoj zemlji i širom Komonvelta - rekao je Džonson na konferenciji za novinare kada su ga pitali o navodima iz intervjua.

- Što se ostalog tiče, sve ostale stvari koje su povezane sa kraljevskom porodicom, već dugo vremena ne komentarišem kraljevske porodične stvari i ne nameravam da odstupim od toga ni danas - naveo je Džonson.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)