UBIJENI VOJNICI: Trojica stradala u eksploziji bombe, dvojicu likvidirao snajperista

Tanjug

14. 02. 2021. u 17:57 >> 18:24

UKRAJINSKA vojska saopštila je danas da su ove sedmice ubijena petorica njenih pripadnika, uprkos prekidu vatre s proruskim separatistima na istoku zemlje, čime je ukupan broj smrtnih slučajeva porastao na 11 od početka godine.

УБИЈЕНИ ВОЈНИЦИ: Тројица страдала у експлозији бомбе, двојицу ликвидирао снајпериста

Foto: Ministarstvo odbrane Ukrajine

Tri vojnika su poginula kada je nepoznata naprava eksplodirala na putu dok su išli na svoju dužnost, saopštila je ukrajinska vojska, preneo je Rojters.

Foto: EPA

Njihova pogibija je usledila nakon što su snajperisti ubili dva ukrajinska vojnika tokom posete ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog istoku zemlje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković