NATALIJA SPASILA PETORO DECE OD STRAŠNOG POŽARA: Još se ne mogu oporaviti od šoka! (VIDEO)

Novosti online

24. 01. 2021. u 15:44

U GRADU Berezniki, žena i još jedan očevidac spasili su petoro komšijske dece u požaru, prenosi KP-Perm.

НАТАЛИЈА СПАСИЛА ПЕТОРО ДЕЦЕ ОД СТРАШНОГ ПОЖАРА: Још се не могу опоравити од шока! (ВИДЕО)

Foto: Društvene mreže

Požar se dogodio u petospratnici. U zaključanom zapaljenom stanu ostala su samo deca, od kojih je najmlađe imalo sedam meseci, a najstarije 12 godina. Majka troje dece, Natalija Koljaskina, koja živi u susednom ulazu, videla je dim i priskočila u pomoć. Incident su videli i mladić i devojka u prolazu.

Prema Natalijinim rečima, mladić-očevidac je slomio prozor i popeo se unutra, a decu su izvukli iz stana. Deca su bila u donjem vešu i majicama.

- Jedan dečak je sav izgoreo. Zgrabila sam ga, odnela do svoje kuće, a zatim potrčala za svim ostalima. Čak je i hrčak bio spašen - kaže Natalija, prenosi Ren.tv.

Pojasnila je da se još ne može oporaviti od šoka. Sigurna je da bi, da nije bilo pomoći mladića, deca umrla. Ime mladića još uvek nije poznato.

Kako je precizirano u Ministarstvu za vanredne situacije regiona, površina požara iznosila je 9 kvadratnih metara. Izgoreli su predmeti za domaćinstvo. Razlog incidenta se utvrđuje. Prema rečima same dece, jedno od njih, trogodišnje dete, zapalilo je sofu šibicama. U teškom stanju je hospitalizovano. Sad je sa detetom i njegova majka.

Kasnije su deca odvedena u Centar za pomoć deci bez roditeljskog staranja. Nije precizirano da li će biti vraćeni roditeljima.

Ranije je objavljeno da su u Krasnojarskoj teritoriji policajci i očevici spasili 72-godišnju ženu iz zapaljene kuće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SRUŠIO SE RUSKI STRATEŠKI BOMBARDER: Pao nakon borbenog zadatka u Ukrajini, oglasilo se i ministarstvo