GRCI UVODE NOVO PRAVILO: Ko se vakciniše može na letovanje bez ikakvih restrikcija

J. Su.

09. 01. 2021. u 18:23

MINISTAR turizma Grčke Haris Teoharis, najavio je da će do kraja pandemije biti dve kategorije turista, oni koji nisu vakcinisani i oni koji jesu.

ГРЦИ УВОДЕ НОВО ПРАВИЛО:  Ко се вакцинише може на летовање без икаквих рестрикција

D. Balšić

Ko bude vakcinisan neće morati u karantin ili da ima negativan test. Za ulazak u Grčku biće im potrebna samo potvrda o vakcinaciji.

Za one koji ne budu primili cepivo, Grčka će proširiti mere kontrole na granicama. Postoji i sveobuhvatan plan za podršku kompanijama i radnicima koji su pogođeni epidemiološkom krizom.

- Svi koji budu vakcinisani u Grčkoj dobiće digitalni sertifikat - kazao je Teoharis.

- Razgovara se i o uzajamnom priznavanju sertifikata između zemalja polaska i odredišta. Vakcinacija ima veliku korist, jer će Grci postati sigurniji. Privredna aktivnost bi trebalo postepeno da se povrati svoj tempo. Uz to, vakcinacija će se odraziti i na turističke rezervacije iz zemalja koje nas zanimaju, a to su Nemačka, Velika Britanija, Italija, Francuska...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!