MEGAN MARKL MENJA PROFESIJU: Bivša glumica odlučila da se okuša u novom poduhvatu

Novosti online

29. 12. 2020. u 23:23

OD kada su se preselili u Ameriku, princ Hari i Megan Markl pokrenuli su niz projekata i inicijativa, a sada je otkriveno da će glumica ostvariti i svoj davni san i okušati se u pisanju.

МЕГАН МАРКЛ МЕЊА ПРОФЕСИЈУ: Бивша глумица одлучила да се окуша у новом подухвату

Foto AP

Megan je poduzela potrebne mere koje će joj pružiti pravnu zaštitu i omogućiti da piše i objavljuje vlastite romane pod okriljem “Arčvela”, firme koju je pokrenula s princom Harijem. Britanski mediji odmah su to povezali s knjigama za decu “Budgie The Little Helicopter”, koju je izdala Fergi ili “The Old Man Of Lochnagar” princa Čarlsa.

Jedna od stavki koje želi da osigura u američkom Uredu za patente i zaštitu jeste pravo na pisanje “knjiga fikcije i nefikcije o različitim temama”, kao i izdavanje “lajf-stajl časopisa i periodičnih novina”.

Izvor britanskih medija kaže da Megan već ima određenog iskustva kao spisateljica, a vodila je i uspešan blog “The Tig”, pre nego je upoznala Harija. U njemu je pokrivala teme o zdravlju, putovanju, hrani i modi.

- Fikcija je nešto u čemu se oduvek htela okušati, a može biti sigurna da šta god da napiše dobro će se prodati, bez obzira na kvalitet - kaže izvor za britanske medije i dodaje:

- Bilo da se radi o dečjoj ili literaturi za odrasle, to bi bio moćan način da pronesu poruku svog brenda.

Par je potpisao ugovor s Netfliksom u vrednosti od 112 miliona funti, dok im je ugovor sa Spotifajem doneo 30 miliona funti. Otkrili su da će prvi veliki projekt “Arčvela” biti izgradnja javnih kuhinja u zonama koje su pogodile katastrofe, a ujedno su uložili milione dolara u jednu kompaniju koja se bavi proizvodnjom ovsenog mleka.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku