KIJEV IMA "SUPERORUŽJE"? Ukrajinci optužuju Moskvu da po svaku cenu žele "Neptuna" (VIDEO)

Novosti online

29. 12. 2020. u 22:15

КИЈЕВ ИМА СУПЕРОРУЖЈЕ? Украјинци оптужују Москву да по сваку цену желе Нептуна (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

UKRAJINSKA Služba bezbednosti tvrdi je da otkrila grupu agenata koji su navodno pokušali da ukradu i predaju Rusiji crteže rakete „Neptun“ koja važi za ukrajinsko „superoružje“.

U postu objavljenom na Fejsbuku navodi se da je Služba bezbednosti osujetila aktivnosti četiri agencije i navodno privela 11 ruskih agenata.

Za Kijev raketa „Neptun“ kao „superoružje“ koje predstavlja iskorak u proizvodnji raketa a Ukrajinu po tome izdvaja među zemljama u svetu.

Svojevremeno je bivši sekretar Službe bezbednosti Aleksandar Turčinov izjavio da raketa za nekoliko minuta može da uništi ruske brodove u Crnom ili Azovskom moru, kao i Krimski most.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Miki Zg

29.12.2020. 22:26

Kakovi pusti snovi braće Ukrajinaca .Udarili bi na Ruse .a ne vide da su samo topovsko i materijalno meso Zapadnih vladara koji neće još dugo terorizirati svijet !

Somborac

05.01.2021. 00:04

Da ga stvarno ima, i da je stvarno tako dobro, upotrebili bi ga već davno. I samim tim nestali zauvek sa geografske karte uzdajući se u njihove zapadne "prijatelje". Šteta što slovenski narodi ne vide ko im je pravi neprijatelj.