„NISU BUDALE!” Žirinovski objasnio zašto SAD nikada neće napasti Rusiju (VIDEO)

Novosti online

04. 12. 2020. u 13:59

LIDER LDPR Vladimir Žirinovski ne veruje da će Sjedinjene Države započeti nuklearni rat, jer će u tom slučaju pola Amerike biti uništeno.

„НИСУ БУДАЛЕ!” Жириновски објаснио зашто САД никада неће напасти Русију (ВИДЕО)

Foto: EPA

- Nisu budale. Najbogatija su država na svetu, imaju sve što im je potrebno. Praktično su stvorili komunizam. I započinje rat, tokom kojeg će biti uništeno pola Amerike? Mislite da su idioti? - rekao je Žirinovski na kanalu Rusija 1.

Pored toga, političar je objasnio zašto Sjedinjene Države neće napasti Rusiju.

Prema njegovim rečima, u slučaju rata sa Moskvom, Amerika će pretrpeti velike gubitke u ljudstvu, nakon čega bi američki predsednik bio opozvan.

- Zašto nas Amerikanci nikada neće napasti? Oni imaju hiljade vojnika u inostranstvu. Dovoljno je doeti 100 kovčega u Vašington, i predsednik će biti gotov. Nikada nijedan američki predsednik neće započeti nijedan rat, jer je za njega to pogubno, odmah će doći do opoziva - zaključio je lider LDPR.

Ranije je Žirinovski rekao kako će ruska vojska biti u Indijskom okeanu nakon stvaranja ruske vojne baze u Sudanu, a takođe je rekao da će ruske oružane snage biti trajno smeštene na Južnom Kavkazu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili