„NISU BUDALE!” Žirinovski objasnio zašto SAD nikada neće napasti Rusiju (VIDEO)

Novosti online

04. 12. 2020. u 13:59

„НИСУ БУДАЛЕ!” Жириновски објаснио зашто САД никада неће напасти Русију (ВИДЕО)

Foto: EPA

LIDER LDPR Vladimir Žirinovski ne veruje da će Sjedinjene Države započeti nuklearni rat, jer će u tom slučaju pola Amerike biti uništeno.

- Nisu budale. Najbogatija su država na svetu, imaju sve što im je potrebno. Praktično su stvorili komunizam. I započinje rat, tokom kojeg će biti uništeno pola Amerike? Mislite da su idioti? - rekao je Žirinovski na kanalu Rusija 1.

Pored toga, političar je objasnio zašto Sjedinjene Države neće napasti Rusiju.

Prema njegovim rečima, u slučaju rata sa Moskvom, Amerika će pretrpeti velike gubitke u ljudstvu, nakon čega bi američki predsednik bio opozvan.

- Zašto nas Amerikanci nikada neće napasti? Oni imaju hiljade vojnika u inostranstvu. Dovoljno je doeti 100 kovčega u Vašington, i predsednik će biti gotov. Nikada nijedan američki predsednik neće započeti nijedan rat, jer je za njega to pogubno, odmah će doći do opoziva - zaključio je lider LDPR.

Ranije je Žirinovski rekao kako će ruska vojska biti u Indijskom okeanu nakon stvaranja ruske vojne baze u Sudanu, a takođe je rekao da će ruske oružane snage biti trajno smeštene na Južnom Kavkazu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

prellee

16.12.2020. 22:42

Prije 200 godina napao Napoleon. Hit it over the nose. Prije 80. godina napao ludi Hitler. Hit it over the nose. Sad je vrijeme da napadne neko treči! Ne znam ko, ali znam šta će da bude. Dobiće po nosu!