AMERIČKI „JUGOSLOVENSKI SCENARIO” ZA RUSIJU: Puč protiv Putina, otimanje nuklearnog oružja, pa podela zemlje

Novosti online

02. 12. 2020. u 19:22

ZAOŠTRAVANjE vojnih sukoba, situacija političke nestabilnosti na granicama Rusije, kao i povećan broj provokacija američke vojske i njenih saveznika na vazdušnoj i vodenoj teritoriji Ruske Federacije, sprovođenje su strategije Vašingtona za raspad Ruske Federacije prema jugoslovenskom scenariju, smatra vojni stručnjak Jurij Knutov.

АМЕРИЧКИ „ЈУГОСЛОВЕНСКИ СЦЕНАРИО” ЗА РУСИЈУ: Пуч против Путина, отимање нуклеарног оружја, па подела земље

Foto: Depositphotos

- Krajem prošle godine, Sjedinjene Države usvojile su strategiju ,,trojanskog konja". To podrazumeva da sve treba da gori na našim granicama, tako da razmišljamo o bezbednosti na našoj teritoriji ili susednim granicama, a ne da razmišljamo o onome što se dešava u svetu. Ovo je prvi cilj. Druga je da nas upropasti u trci u naoružanju, kao što se dogodilo sa SSSR-om, i zbog toga destabilizuje unutrašnju situaciju do revolucionarne, kako bi ljudi izašli na ulice i dogodio se puč - objasnio je ekspert, prenosi FAN.

Prema strategiji, veći deo ruske vojske trebalo bi da bude neutralisan kao što je bio 1991. da ne bi sledili naređenja rukovodstva.

- Vojska dobija naređenje da izvrši neke akcije, ona ih ne izvršava i ostaje na mestu. Mali deo vojske koji izađe da izvrši naređenje je uništen. Neutrališu ih avioni F35, F-22, hipersonično oružje. I tako se odvija stvarna promena moći - opisao je scenario Jurij Knutov.

Nakon toga, prema ekspertu, nuklearno oružje bi bilo povučeno iz Rusije i usledila bi podela zemlje po jugoslovenskom scenariju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (14)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!