NAJVAŽNIJI GOVOR KOJI JE TRAMP ODRŽAO: Američki predsednik izneo dokaze o izbornoj prevari - Sistem je pod opsadom! (VIDEO)

V.N.

02. 12. 2020. u 22:22

AMERIČKI predsednik Donald Tramp se u video izjavi obratio građanima SAD-a.

НАЈВАЖНИЈИ ГОВОР КОЈИ ЈЕ ТРАМП ОДРЖАО: Амерички председник изнео доказе о изборној превари - Систем је под опсадом! (ВИДЕО)

Foto: EPA

- Ovo je možda najvažniji govor koji sam održao - rekao je Tramp na početku obraćanja.

On je rekao da je smešno koliko dugo traje saga o izbornim rezultatima i da je njegova dužnost kao predsednika Amerike da odbrani izborni sistem koji je "pod koordisanim napadima i opsadom".

- Mi smo upozoreni da ne treba da prihvatimo prve rezultate izbora i da će biti potrebne nedelje dok se pravi rezultati ne objave.

Tramp je takođe rekao da je Bajdenu poručeno da ne treba da se "meša" u izbore i treba da se drži podalje.

- Ne trebaš nam, rešeno je. Ovi izbori su gotovi - rekao je Tramp.

- Danas ću vam pokazati neke šokantne dokaze o neregularnosti izbora - rekao je Tramp pre nego što je počeo da iznosi dokaze o izbornoj prevari.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!