GLAVNI TRAMPOV LEKAR PORUČIO BAJDENU: Što pre zatvorite kafiće, ali ne i škole!

Tanjug

29. 11. 2020. u 17:22

GLAVNI imunolog u SAD Entoni Fauči i član kriznog štaba za borbu protiv korona virusa u Trampovoj administraciji, apelovao je danas na izabranog predsednika Džoa Bajdena da "što pre zatvori kafiće, ali da ne zatvara škole."

ГЛАВНИ ТРАМПОВ ЛЕКАР ПОРУЧИО БАЈДЕНУ: Што пре затворите кафиће, али не и школе!

Entoni Fauči / Foto Tanjug-AP

Kako prenosi "Independent", pozivajući se na izjavu koju je Fauči dao za ABC njuz, kada su doktora upitali kako bi savetovao Bajdenovu administraciju da se bori protiv pandemije, on je rekao:

- Ne kažem ovo tek da bih rekao nešto: zatvorite kafiće i ostavite škole otvorene. Nemate jedno rešenje za sve moguće situacije, ali kao što sam rekao ranije, trebalo bi deca da se vrate u školu, s razlogom - rekao je Fauči.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

AMERIKA DAJE RAFU ZA MANJI UDAR NA IRAN? Netanijahu navodno promenio plan kontraudara na Teheran posle razgovora sa Bajdenom