DUHOVNA uprava muslimana Rusije šokirala je veliki deo ruske javnosti odlukom da zabrani svojim vernicima da se žene sa osobama druge veroispovesti.

Ja sam

13.11.2020. 18:22

То је сасвим нормално и логично. Прича да права љубав не мари за веру пије воду само код оних који су хришћани/муслимани форме ради.

MOZDA JE TO I DOBRO

13.11.2020. 18:36

DA I PUTIN STAVI PRST NA CELO, I RAZMISLI. Dozvolio je da se u Moskvi sagradi najveca dzamija na evropskom kontinentu, i pozva Erdogana (Pasu) na otvaranje, dok oberislamista opogani pravoslavnu svetinju Aju Sofiju, dok ga Putin i dalje tapse po ramenu.

Ravna

13.11.2020. 21:55

Svako ljudsko bice dolazi na svet bes religije to znaci da nam ni ne treba ako je bog jedan ! Ljudi se djele na dobre i zle . Najkrvaviji ratovi bili su religijski to nije bozje delo . Ako je bog stvorio ljude onda je djavo stvorio religije da se mrzimo medjusobno ubijamo i proganjamo . To sigurno nije bozja volja .ja sam vjernik vjerujem u boga svim srcem ali nezelim pripadati ni jednoj religiji jer ih bog nije stvorio pred bogom smo svi jednaki !

Milovan

14.11.2020. 10:18

Sada drzava treba doneti zakon da nitko od muslimana nemoze dobiti drzavljanstvo Rusije i papire za boravak.Moze ali na par meseci koje cesto mora obnavljati. I drzava uvek ima mogucnost da ih ponisti a njih protera.

Svevlad Vanovic

14.11.2020. 12:15

Sa komunjarama se slazem samo u jednom, a to je unistenje maskontrole kroz religiju. Te veru su uvek donosile samo ratove i mrznju. Pricaju kao politicari o ljubavi a sve same zabrane. Da meni vera brani da jedem prasetinu ili da se vencam sa nekim ko je musliman