ODLUČILA DA DA OTKAZ: To je uradila na takav način da je pola sveta čulo za to! (VIDEO)

Novosti online

08. 11. 2020. u 00:32

LOŠI međuljudski odnosi, mobing, rasizam, pa i verbalno sek*ualno zlostavljanje od strane kolega, samo su neki od povoda za davanje otkaza, koliko god da nam je taj posao potreban.

ОДЛУЧИЛА ДА ДА ОТКАЗ: То је урадила на такав начин да је пола света чуло за то! (ВИДЕО)

Foto: TikTok Printskrin

I dok neki odlučuju da odu tiho, drugi poput devojke iz Amerike, to rade na takav način, da za njihov odlazak iz firme bukvalno zna čitav svet.

- Pažnja kupci, saradnici i šefovi. Ja sam Šana i samo sam htela da vam kažem da je Henri rasistička svinja. Elias je grozan šef. Ova kompanija otpušta crne radnike bez ikakvog razloga. Ova kompanija svoje radnike tretira kao smeće. A Džimi sa odeljenja sportske opreme, Džozef sa blagajne i Leri iz garden centra centra su perverznjaci. Nadam se da sa svojim ćerkama niste razgovarali kao sa mnom. Je*eš šefove, je*eš ovu kompaniju, je*eš ovaj posao, je*eno dajem otkaz - rekla je ona u slušalicu razglasa, te su svi koji su se našli unutar prodajnog centra mogli da čuju njene reči.

Ovaj video dospeo je i na društvene mreže, pošto se Šana tokom davanja otkaza snimala, te je pobrala veliki broj pozitivnih komentara, uz osvrt da je super izdržala u takvoj atmosferi skoro dve godine, koliko je i bila zaposlena na tom radnom mestu.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024