ŠOKANTNE REČI NA SI-EN-ENU: Voditelj vređa Trampa uživo u programu! (VIDEO)

Novosti online

06. 11. 2020. u 14:59

VODITELj Si-En-Ena Džejk Taper vređa Donalda Trampa uživo u programu!

ШОКАНТНЕ РЕЧИ НА СИ-ЕН-ЕНУ: Водитељ вређа Трампа уживо у програму! (ВИДЕО)

Foto: Si-En-En printskrin

Taper je rekao da "svaki predsednik posle izbora sprema pobednički govor, ali i govor u slučaju da pobedi", ali da to radi "svaki normalni predsednik", a da Donald Tramp "voli da radi stvari na svoj način", aludirajući na to da je Tramp "nenormalan".

Takođe, na Si-En-Enu i na većini mejnstrim medija, Trampa stalno optužuju da laže kada govori o neregularnostima na izborima.

Bajden je upravo preuzeo vođstvo i u Pensilvaniji, tako što je sada dobio neverovatnih 87% glasova poštom.

Sve one koji izražavaju sumnju u takve rezultate, Si-En-En naziva lažovima, ubeđujući gledaoce da su izbori regularni.

Džejk Taper, je svojevremeo u Venecueli optuživao Madurove trupe da pucaju na narod na ulicama, a link koji je priložio je vodio na snimak dezertera koji se bore na strani protestanata.

- Jozef Gebels bi bio ponosa na tebe - pisali su Taperu tada na društvenim mrežama.

Više o izborima u SAD čitajte OVDE.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!