POSMATRAČ SNIMIO CRNE VREĆE, PA IZBAČEN SA BIRAČKOG MESTA! Totalni haos prilikom brojanja glasova u Pensilvaniji! (VIDEO)

Novosti online

06. 11. 2020. u 14:20

POSMATRAČ izbora u Filadelfiji (Pensilvanija), Brajan Mekaferti, kaže da mu nije bilo dozvoljeno da broji glasačke listiće i izbačen je iz mesta na kom se broje glasovi zbog snimanja video-zapisa.

ПОСМАТРАЧ СНИМИО ЦРНЕ ВРЕЋЕ, ПА ИЗБАЧЕН СА БИРАЧКОГ МЕСТА! Тотални хаос приликом бројања гласова у Пенсилванији! (ВИДЕО)

Foto: Foks njuz printskrin

- Nešto nije u redu i događa se u Filadelfiji - kaže on.

On ističe da se brojanje glasova nije moglo kontrolisati jer je najmanja razlika između stolova bila 30 stopa (nešto manje od 10 metara), a najveća razlika čak 150 stopa (nešto više od 45 metara).

Kaže da je počeo da snima video-zapise kada je video veliki broj crnih vreća za smeće koje su odjednom ispunile centar za brojanje glasova. 

- Kada su ljudi postavljali pitanje, nisu dobijali odgovore. Videlo se da nije nešto u redu - rekao je Mekaferti za Foks njuz.

Mekaferti se predstavlja kao registrovani demokrata. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024