SZO: Severna Koreja i dalje korona free država

Tanjug

03. 11. 2020. u 08:31

U SEVERNOJ Koreji i dalje nije zabeležen nijedan slučaj korona virusa, pokazao je poslednji izveštaj Svetske zdravstvene organizacije.

СЗО: Северна Кореја и даље корона фрее држава

Foto: Tanjug AP

Do sada je u toj zemlji testirano 10.462 osoba i do 29. oktobra niko nije bio pozitivan na korona virus, a identifikovano je 5.368 osoba sumnjivih na kovid-19, od kojih su osam bili stranci, prenosi Jonhap.

Severna Koreja tvrdi da je korona free država, međutim, ona je relativno brzo pokrenula kampanju na samom početku pandemije, u okviru koje je zatvorila svoje granice i pojačala mere karantina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UKRAJINA OBORILA RUSKI BOMBARDER: Oglasio se komandant ukrajinskog ratnog vazduhoplovstva