STIGLI REZULTATI TESTA MAJKA PENSA: Poznato da li će vlast SAD preći u ruke Demokrata zbog korona virusa

Tanjug

02. 10. 2020. u 14:56

POTPREDSEDNIK SAD Majk Pens i njegova supruga Karen negativni su na korona virus, saopštio je danas portparol američkog potpredsednika, nekoliko sati nakon što je predsednik Donald Tramp objavio da su on i njegova supruga Melanija zaraženi korona virusom.

СТИГЛИ РЕЗУЛТАТИ ТЕСТА МАЈКА ПЕНСА: Познато да ли ће власт САД прећи у руке Демократа због корона вируса

Foto: Tanjug/AP

Kao što je već mesecima uobičajeno, potpredsednik Pens se svakodnevno testira na kovid-19. Potpredsednik Pens je dobrog zdravlja i želi Trampu brz oporavak, tvitovao je Devin O'Mali, prenosi CNBC.

Tramp je posle ponoći objavio na Tviteru da su on i prva dama Melanija pozitivni na korona virus i da će odmah započeti „proces karantina i oporavka“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!