OVO JE NAJOPASNIJI TRENUTAK ZA VLADU SAD-a: Analitičarka iznela svoje strahove i predstavila najgori mogući scenario

Novosti online

02. 10. 2020. u 10:38

AMERIČKI predsednik Donald Tramp objavio je da je pozitivan na kovid-19, kao i njegova supruga Melanija i da idu u karantin.

ОВО ЈЕ НАЈОПАСНИЈИ ТРЕНУТАК ЗА ВЛАДУ САД-а: Аналитичарка изнела своје страхове и представила најгори могући сценарио

Foto: AP

- Večeras smo prva dama i ja testirani i pozitivni na kovid-19 - napisao je na Tviteru Tramp.

- Odmah počinjemo četrnaestodnevnu izolaciju i proces oporavka. Uspećemo zajedno, dodao je.

Nešto ranije Tramp je za Foks Njuz rekao da je njegova savetnica Houp Hiks pozitivna na kovid-19.

- Užasno! Prva dama i ja čekamo rezultate testa. U međuvremenu započećemo postupak karantina - napisao je ranije na svom Tviteru.

Analitičarka SiEnEn-a: Ovo je jedna od najopasnijih situacija za vladu SAD-a

Analitičarka SiEnEn-a za nacionalnu bezbednost Samanta Vinograd kazala je da je ovo jedna od najopasnijih situacija s kojom se američka vlada susrela.

- Ovo je možda najopasniji trenutak s kojim se američka vlada susrela. Tramp boluje od smrtonosnog virusa. Cela situacija deluje kao nešto što bismo gledali u epizodi serije Domovina. Predsednik boluje od smrtonosnog virusa, mora ići u karantin - kazala je.

- S obzirom na to da Tramp ne nosi masku, a u kontaktu je svaki dan s brojnim ljudima, logično je da su drugi visokorangirani zvaničnici unutar nacionalno-sigurnosnog aparata možda takođe zaraženi. Američka je vlada izuzetno ranjiva u ovom trenutku - kazala je.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)