U javnosti se pojavila vest o protestima u Australiji i Nemačkoj koji su se održali zbog nezadovoljstva vladinim merama u suzbijanju pandemije COVID-19, a Novosti su objavile netačne navode da je reč o protestima protiv Bil Gejtsa.

Komentari (12)

Nikola

18.09.2020. 02:35

Zasto se moni komentari ne objavljuju? Sta je sa slobodom govora? Nikoga ne vredjam niti krsim vasa budjava pravila. Plasite se da neko ne kaze nesto lose jer se svi vi cvecke....

Novi Sad

18.09.2020. 08:15

Bogu ??? hvala da vec jednom uhapse ovog monstruma Gejtsa,inace bih najvise volela da ga Bog pozove kod sebe i da ponese sve svoje miljarde u onaj svet trbace mu tamo.

Zao mi je

18.09.2020. 12:24

Neverovatno mi je kako lako masa etiketira pojedinca.Covek je uspesan,ocigledno prepametan i poklonik svih ljudskih dostignuca u nauci,tehnici ,medicini;pritom humanista spreman da investira u globalno zdravlje.... I onda razne baba Vange,pametnjakovici,krenu s trovanjem i pljuvanjem ,da on zeli da ih cipuje,vakcinise...cak i sterilise...razne nebulaze...Toliko mi je zao da svako ima pravo da oblati svakog,pa se tako desava da i ovakvog filantropa opljuju razni likovi koji sebi pripisuju pamet kojom su ,eto,bas oni sve razotkrili i provalili. ..Zahvalna sam mu sto ulaze u medicinska istrazivanja,i sto se trudi da resava probleme...cak i onda kada ih drugi ne vide.

Russ

19.09.2020. 01:42

Moj predlog bi bio kada budu hapsili izopaceni um B G da to urade vrhunski psiholozi i patolozi naravno tu bih i dodao nekog direktora lokalnog rudnika koji bi bolestan um natera na rad u rudniku... pri tome nauči šta je znoj prirodni od cipovanih masturbacija i IZVITOPERENIH akcija. Uzeti svu imovinu i dati na korišćenje resursima bede i siromaštva. Eto to bi bio moj planetarni savet.