TRAMP NEGIRA DA JE IMAO MOŽDANI UDAR: To je lažna vest

Srna

01. 09. 2020. u 22:05

AMERIČKI predsednik Donald Tramp negirao je danas neosnovane glasine da je imao niz manjih moždanih udara nakon iznenadne posete bolnici prošle godine i te tvrdnje je nazvao "lažnim vestima".

ТРАМП НЕГИРА ДА ЈЕ ИМАО МОЖДАНИ УДАР: То је лажна вест

Foto: EPA

Tramp je boravio u nenajavljenoj poseti Medicinskom centru "Volter Rid" u novembru.

Zbog toga što je poseta bila nenajavljena i van ustanovljenih protokola pokrenute su spekulacije o zdravlju predsednika. Bijela kuća je saopštila da Tramp pre vremena vrši deo po deo godišnjih pregleda.

Međutim, američka medijska kuća Si-En-En navodi da se u novoj knjizi novinara "Njujork tajmsa" Majkla Šmita navodi da je potpredsednik Majk Pens bio u pripravnosti da privremeno preuzme ovlaštenja ukoliko bi Tramp bio uspavan tokom posjete bolnici.

Američka medijska kuća, koja je došla u posed još neobjavljene knjige, ističe da autor nije naveo izvor za svoje tvrdnje.

Izveštaj je odmah na društvenim medijima doveo do tvrdnji, bez ikakvih dokaza, da je Tramp imao moždani udar i da je prebačen u bolnicu, što je američki predsednik negirao.

- Nikad ne prestaje i sada pokušavaju s tim da je vaš predsednik išao u bolnicu nakon niza mini udara. To se nikad nije desilo i to je lažna vest - naveo je Tramp na društvenoj mreži "Tviter".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!