NEMAČKI doktori koji su doleteli u Omsk kako bi prevezli ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog u Berlin na lečenje kažu da je on u dovoljno dobrom stanju da bi mogao da leti, saopštila je nemačka nevladina organizacija koja je poslala avion.

Dragan R

21.08.2020. 19:01

@KAKO ONI BRZO DODJU PO SVOGA COVEKA - На жалост, осветиће им се и то не "једног дана" већ врло брзо. Све мање могу да схватим и сварим толику количину неозбиљности и неодговорности једне тако велике и моћне државе. О чему уствари пишем? Да ли је Наваљни заиста отрован? Вероватно јесте, јер да није ваљда би то руски лекари открили и аргументовано демантовали. Ко стоји иза тровања Наваљног? Уз оне којима је интерес једини морал за који знају, само безгранично глуп или наиван човек може да поверује да иза тога стоје Путин и руска држава. Путину се много тога може приписати, али сигурно не и то да је глуп. Зашто би Путин због једног минорног и компромитиованог лика ризиковао да на себе навлаћи омразу и одијум јавности (пре свега Западне, али и своје сопствене)? Па ко онда стоји иза овог тровања? Они који од тога имају користи. Они којима је у интересу да се Путин што више оцрни и огади народу. Убеђен сам да су Наваљног отровали управо они који су сада дошли да му помажу. Не мислим и не верујем да је буквално реч о Немцима, али починиоци су дефинитивно са те стране света. Оно што не могу да схватим је како нешто такво Русија допушта себи. Такви као што је Наваљни би у свакој озбиљној земљи били даноноћно под присмотром. Не због тога што представљају озбиљну претњу за државу, већ што су савршен објекат за разне манипулације и подметачине.

MiR

21.08.2020. 18:23

Pa ne mogu valjda da ga kidnapuju!??? Halo bre, taj covek je ruski drzavljanin i Rusija mora da ga leci! Ako mu je vec sada bolje znaci da je lecenje dobro ili da i nije bio otrovan! Dokle te lazi i provokacije i to u sred Rusije??? Sta ima nemacki lekari da se izjasnjavaju, u Rusiji se pitaju ruski lekari! Nije trebalo uopste da ih puste da udju u drzavu, a kamoli u bolnicu, pa neka i daje laju i lazu, oni to svakako cine, samo sa daljine nagadjaju a ovako ce mnogi da im poveruju!

bager

21.08.2020. 18:25

Neka ti vrli nemacki doktori idu Hag i preuzmu Mladica na lecenje u Srbiji,Rusije ,Francuskoj ili Nemackoj,kad su toliko humani i zuri im se,,bice da sredstvo koje je popio Navalni ne deluje posle 48 sati,pa ce svi videti prevaru