ZA ČETIRI DANA UMRO OD KORONE: Nije želeo da nosi masku, a svet bruji o tome šta je rekao o epidemiji pre smrti

Novosti online

16. 07. 2020. u 13:42

MUŠKARAC iz Ohaja, 37 godina, umro je od korona virusa nakon što je tvrdio da je pandemija od koje je preminulo više od 135.000 ljudi bila "glupa" u objavi na Fejsbuku.

ЗА ЧЕТИРИ ДАНА УМРО ОД КОРОНЕ: Није желео да носи маску, а свет бруји о томе шта је рекао о епидемији пре смрти

Foto: Facebook

Ričard Ros (37) umro je 4. jula, četiri dana nakon što se mu je stigao pozitivan test na korona virus. 37-godišnji Ričard iz Ohaja koji je tvrdio da je pandemija korona virusa samo 'glupost' i više puta je odbio da nosi masku za lice umro je od korona virusa, piše "Dejli Meil".

Veteran američke vojske, koji je služio devet godina po Iraku i Avganistanu. Umro je od virusa u svojoj kući 4. jula.

Nekoliko dana se nije oglašavao putem društvenih mreža, samo je u jednom momentu objavio da je jako prehlađen poslednjih dana. Od tog dana, počeo je svakodnevno da obaveštava svoje prijatelje u kakvom je stanju.

- Imam simptome korona virusa. Jutros sam napokon testiran. Uskoro bih trebao da znam koji su rezultati. Samo želim da se ponovo osećam dobro! - napisao je.

Kasnije tog dana otkrio je da je pozitivan na virus. Već narednog dana je podelio sa svima da je bez daha, i da mu je jako loše. Nakod dva dana je preminuo.

Ričardov prijatelj, Nik Konel je rekao za lokalne medije, da mu je jako žao zbog smrti svog prijatelja, ali i da ga osuđuje jer nije želeo da nosi masku, i da pokuša da se zaštiti.

- Veoma mi je žao, on je bio moj prijatelj, upoznao sam ga preko video igrica, a sada sam ostao bez njega. Mogu da razumem da nije želeo da nosi zaštitnu masku, ali nije bio svestan da time ugrožava i drug - rekao je Nik.

U Ohaju je prijavljeno oko 65.000 zaraženih korona virusom, dok je preminulo ukupno 3058 osoba, piše Dejli Mejl.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?