POGOĐEN UKRAJINSKI KONVOJ: Ruske snage napale mete u Krivom Rogu i Harkovu (VIDEO)

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

03. 05. 2024. u 07:11

RUSKE snage gađaju ukrajinske vojne ciljeve u Dnjepropetrovskoj oblasti. Eksplozije su zabeležene u Krivom Rogu, velikom industrijskom centru ne samo u Dnjepropetrovskoj oblasti, već i na praktično čitavoj teritoriji koju kontroliše ukrajinska vlast.

ПОГОЂЕН УКРАЈИНСКИ КОНВОЈ: Руске снаге напале мете у Кривом Рогу и Харкову (ВИДЕО)

Foto printskrin tvzvezda.ru

Eksplozije u Krivoj Rogu dešavale su se u intervalima od oko 15 minuta. Lokalni stanovnici navode da se najmanje jedna od eksplozija dogodila na industrijskoj lokaciji. Još nema reči o tome gde tačno.

Takođe, izvršeni su udari na ukrajinske ciljeve i položaje u oblasti Harkova. Poznato je da je kao rezultat jednog od ovih udara pogođeno devet jedinica ukrajinske vojne tehnike odjednom. Ovaj napad, prema poslednjim podacima, pogodio je konvoj Oružanih snaga Ukrajine u rejonu harkovskog sela Zarečnoe. Nalazi se na levoj obali Severskog Donca, severoistočno od Harkova. Uz vojnu opremu uništeni su i oni koji su je pratili.

Prebacivanje vojne opreme za upotrebu u borbenim dejstvima (uključujući i u blizini granica Ruske Federacije) poremetile su ruske trupe.

(TV Front)

BONUS VIDEO - RUSKI BOMBARDERI U AKCIJI: Borbena misija u pravcu južnog Donjecka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove