ZAŠTO SE MOST U AMERICI SRUŠIO KAO DA JE OD PAPIRA? Brod ga udario u "srce" (VIDEO)

Novosti online

26. 03. 2024. u 09:43

STRAVIČNA nezgoda dogodila se kada je teretni brod Dali pod zastavom Singapura napustio luku Baltimor oko 1 sat posle ponoći i kretao se ka glavnom gradu Šri Lanke. Nažalost, ubrzo je došlo do sudara sa mostom, usled čega se cela konstrukcija srušila u vodu.

ЗАШТО СЕ МОСТ У АМЕРИЦИ СРУШИО КАО ДА ЈЕ ОД ПАПИРА? Брод га ударио у срце (ВИДЕО)

Foto:Tviter

Brod je udario u jedan od nosećih stubova mosta, zbog čega se njegova metalna konstrukcija srušila, a brod se zapalio i potonuo, prenosi Asošijeted pres.

- Tim za ronjenje i spasavanje je stigao na lice mesta da locira pojedince - rekao je Kartrajt, portparol vatrogasne službe Baltimor.

Kartrajt je rekao da hitne službe sada "pokušavaju da spasu i oporave ljude za koje se veruje da su pali u vodu, a sumnja se da ih je sedmoro.

- Ovo je strašna situacija - dodao je on.

Užasno urušavanje snimljeno je i postavljeno na Jutjub video-snimak uživo, koji je pokazao kako se struktura urušava u vodu. Nakon toga su počeli da se pojavljuju video-snimci nesreće izbliza, kao i usporen snimak trenutka kada brod udara u most.

Američka obalska straža i transportna uprava Merilenda potvrdili su nesreću, ali nisu dali više detalja.

- Sve trake su zatvorene u oba smera zbog incidenta na I-695 Kej Bridžu. To područje treba izbegavati - napisala je uprava Merilenda na Iksu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)