KRALJ ČARLS ODUŠEVIO JAVNOST: Evo šta je uradio uoči objave princeze Kejt da boluje od raka

Novosti online

24. 03. 2024. u 14:53

VEOMA težak period za kraljevsku porodicu traje već mesecima, ali ono što je primetno jeste da se članovi, pogotovo kralj Čarls i Kejt Midlton, drže tik jedan uz drugog i pružaju podršku na svakom koraku.

КРАЉ ЧАРЛС ОДУШЕВИО ЈАВНОСТ: Ево шта је урадио уочи објаве принцезе Кејт да болује од рака

FOTO: AP/Tanjug

Priča o kralju Čarlsu i Kejt datira još od prve posete u januaru u bolničkoj sobi na klinici na kojoj su bili hospitalizovani svako zbog svog zdravstvenog problema.

Takođe, u javnost je procurela informacija da ju je kralj tom priliom mazio i tešio.

Vest da oboje boluju od raka nije bila jednostavna, ali je kralj Čarls pružio punu podršku princezi od Velsa, a kako se navodi, oni su pre njene objave ručali zajedno.

Podsetimo, princeza Kejt se obratila javnosti u petak i obelodanila da boluje od raka zbog čega je podvrgnuta preventivnoj hemioterapiji.

Član BBC-ja koji je snimio video poruku Kejt Midlton u kojoj je objavila dijagnozu raka, otvorio se i ispričao detalje vezane za objave i spekulacije da je snimak montiran.

Poruka princeze od Velsa emitovana je u petak pre "Vesti u šest", u kojoj je otkrila je da joj je dijagnostikovan rak i da je na hemioterapiji posle teške abdominalne operacije - iako se uzdržala da kaže koju vrstu raka ima.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: VULKAN NA ISLANDU: Sve češće erupcije na Islandu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?