KAŠNJENJE SPASILO ŽIVOT LJUDMILE I NJENOG SINA: Ruskinja detaljno ispričala šta se juče desilo u Moskvi

Novosti online

23. 03. 2024. u 20:43

Ljudmila Kiprina, koja je sa sinom došla na koncert grupe Piknik u "Krokus Siti Hol" 22. marta, ispričala je kako im je 10 minuta kašnjenja spasilo njihove živote.

КАШЊЕЊЕ СПАСИЛО ЖИВОТ ЉУДМИЛЕ И ЊЕНОГ СИНА: Рускиња детаљно испричала шта се јуче десило у Москви

Foto: Printskrin/IKS

- Stigli smo u "Krokus Siti Hol" i, direktno, hteli da idemo u koncertnu dvoranu i suočili smo se sa činjenicom da su na ulazu bili dugi redovi. Stigli smo 10 minuta pre početka događaja, skoro smo zakasnili, ali smo ušli. Stajali smo i čekali neko vreme - rekla je ona.

Žena je prva prošla kroz detektor metala i dok je čekala da njen sin učini isto, čula je jak zvuk koji je zvučao kao da nešto pada na pločice. Ljudmila se brzo snašla i, gurnuvši sina iz okvira detektora metala, potrčala je s njim da traži izlaz kad je čula pucnjavu.

- I u tom trenutku je nastala panika, a ja sam se u isto vreme brzo snašla, izgurla sina iz okvira i počeli smo da bežimo, tražimo izlaze. Prvo je sve bilo u nekoj zabuni. Ljudi su bežali. Otrčali smo tamo odakle smo došli, tamo su bile pokretne stepenice... A u isto vreme, pucnji su se čuli stalno, redovno. Imala sam osećaj da nam se ili približava, ili se dešava u blizini - rekla je žena za REN TV.

Tada je odlučila da promeni tok kretanja i umesto pokretnim stepenicama pobegne do drugog izlaza, gde je uspela da pobegne sa sinom.

Ljudmila je 23. marta došla da da krv za žrtve terorističkog napada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!