PRINCEZU DAJANU PRISLUŠKIVALI NOVINARI TABLOIDA SAN: Princ Hari izneo šokantne tvrdnje

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

21. 03. 2024. u 20:52

VOJVODA od Saseksa Princ Hari rekao je danas da je izdavač britanskog tabloida San nezakonito presretao pozive njegove majke princeze Dajane i oca kralja Čarlsa Trećeg.

ПРИНЦЕЗУ ДАЈАНУ ПРИСЛУШКИВАЛИ НОВИНАРИ ТАБЛОИДА САН: Принц Хари изнео шокантне тврдње

Foto: AP

Hari je tražio sudiji višeg suda da doda nove tvrdnje u postojeću tužbu protiv izdavača Njuz grup njuzpejpers nakon što su izašli novi dokazi iz materijala koje je predala produžnica medijskog konglomerata Ruperta Murdoka NGN, rekao je njegov advokat Dejvid Šerborn, prenosu Asošijeted pres.

U dodatku žalbi piše da je Dajana sumnjala da je praćena i prisluškivana, a Šerborn je naveo da su prisluškivani pozivi Dajane i Čarlsa neizbežno otkrivali privatne podatke o tada devetogodišnjem Hariju.

- Novine optuženog opisale su brige njegove majke kao 'paranoidne zablude', iako je istina da je bila pod bliskim nadzorom i da su njeni pozivi nelegalno presretani - rekao je Šerborn.

On je naveo da su za to prisluškivanje znali novinari i direktori tog medija, dok su u saopštenju NGN ovi navodi ocenjeni kao "neopravdani zaključci u podmetnutom i ciničnom napadu".

 

DR NOVOSTI -  Kako biti emocionalno inteligentniji?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)